Säljande projektledare

Uppsala

Säljande projektledare

Förutom att vara en strategisk kommunikationsbyrå i fullserviceformat är Crossmedia Communication en av landets ledande producenter av tidningsbilagor. Vi har en egen avdelning för detta som arbetar med både försäljning, produktion och distribution i landets största dagstidningar. Både vi och våra kunder ser fortfarande värdet i tryckt media och nu söker vi ytterligare en driven projektledare med stort säljfokus som vill bli en del av vårt framgångsrika gäng.

Som projektledare har du ansvaret för egna tidningsprojekt, från idé och införsäljning av projektet till att sälja annonser, bygga kundrelationer och följa upp arbetet. Inom organisationen finns mycket erfarenhet att ta del av, men det är du som projektledare som ansvarar för att dina egna projekt når hela vägen fram.

Erfarenhet av säljande roller inom mediabranschen är meriterande, men allra viktigast är din drivkraft, engagemang och förmåga att kommunicera med våra kunder. Arbetet innebär mycket frihet och goda förtjänstmöjligheter, men för att lyckas måste du vara disciplinerad, målmedveten, intresserad och orädd i ditt arbete.

Är du dessutom prestigelös, noggrann och effektiv kan det här vara jobbet för dig.

Vi ser fram emot din ansökan!

Tack för din ansökan! Ansökan misslyckades, vänligen försök igen Ansök snabbt och enkelt

Var god ange ditt förnamn.
Var god ange ditt efternamn.
Var god ange en giltig e-post.
Släpp din bild här eller klicka
010
010
Var god ange ett svar.
Klicka här för att ladda upp dokumenten
Minst ett bifogat dokument är inte giltigt
      Filerna får inte överstiga 50 MB
      Skicka dokumenten i PDF- eller Word-format.
      Vänligen bekräfta att du läst vår policy.

       

      5 %